mirc albumy hip-hop download mp3
Forum RapEden Strona Główna -> Albumy/MP3
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu    
  Pierwszy kawałek [demo] Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

vince

Dni na forum: 463
Tematy: 6
Post Wysłany: Sro Maj 14, 2008 16:52   
Temat postu: Pierwszy kawałek [demo]
Odpowiedz z cytatem

Witam, chciałbym abyście ocenili całkowicie KRYTYCZNIE pierwszy kawałek który nagrałem z moim składem (jest jeszcze kilka ale na razie umieszczony został 1). Zależy mi głownie na ocenie technicznej wykonania (szczególnie wokale - flow, itp.), więc śmiało walcie co wam się podoba/nie podoba co powinniśmy poprawić. Ja sam uważam że średnio się wbiłem z woklaem w bit (1 wokal to ja). Jak wy uważacie? Z góry dzięki za opinie.

Link do MySpace gdzie jest mp3: http://www.myspace.com/sciezkadostepu

Wyślij prywatną wiadomość

kolos

Dni na forum: 307
Tematy: 22
Post Wysłany: Sro Maj 14, 2008 17:18   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

więc flow nienajlepsze, wokal za cicho jakość może być, myśle że z głosu jakbyś sie postarał to więcej byś wyciągnął, więcej energii wkładajcie w nawijanie, ćwiczyć ćwiczyć i się wyrobicie bo możliwości macie. to tyle jesli chodzi o mnie.zapraszam do siebie.piona Razz
http://www.rapeden.net/viewtopic.php?t=29372&postdays=0&postorder=asc&start=13

RamzesLSU

Dni na forum: 229
Post Wysłany: Sro Maj 14, 2008 19:40   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Na stracenie Crying or Very sad

vince

Post Wysłany: Czw Maj 15, 2008 17:46   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Chwilowo może być niedostępny ten kawałek na myspace bo zrobiłem update tego songu z moim nowym wokalem który wg mnie wyszedł teraz całkiem fajnie (dzięki @kolos twojej radzie bardziej odważnie do tego podszedłem Smile) więc niedługo powinno być znowu dostępne wszystko.
Odsłuchajcie i oceniajcie.

@RamzesLSU - nie przesadzaj, ty jak zaczynałeś na pewno też nie miałeś od razu wszystko wyrobione w wokalu, a zresztą ty nagrywasz w innym stylu muzyki (bardziej schematyczny, obecny na każdym kroku "życiowy rap" jak ja to nazywam) także flow też trochę inaczej brzmi. Przesłuchaj sobie teraz jak chcesz.

RamzesLSU

Dni na forum: 229
Post Wysłany: Czw Maj 15, 2008 20:28   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Przeciez nie napisalem tego żebys po przeczytaniu powiedział "a ch** tam nie rapuje juz" Kolos Dobrze napisał cwicz cwicz cwicz, poprostu przewija sie tu duzo tego napisalem ""Na stracenie" tylko i wylacznie z odczucia tego kawałka, Co do tego ze moj poczatek tez byl taki popre w 100% bo to byla porazka, a co do mojego flow w ciagu 5 miesiecy zmienilo sie duuuuuuzo wiec nagrywaj nagrywaj i z nagrywki na nagrywke sam zobaczysz efekty,
"Progress nadciaga sam jeśli się w coś wierzy i stara sie temu pomoc" Very Happy Wiec Piona i nagrywaj dalej i wrzucaj nastepne kawałki

vince

Post Wysłany: Czw Maj 22, 2008 20:15   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Zostały zamieszczone 2 poprawione kawałki na naszym MySpace więc prosze o przesłuchiwanie i ocenianie, tym razem sądzę że jest lepiej i jest bardzie znośne dla ucha Wink Pozdrawiam

Skocz do: