mirc albumy hip-hop download mp3
Forum RapEden Strona Główna -> Pomoc techniczna
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu    
  Jak rozgłośnić mikrofon? Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Rafall

Dni na forum: 193
Tematy: 6
Post Wysłany: Pią Lut 29, 2008 23:39   
Temat postu: Jak rozgłośnić mikrofon?
Odpowiedz z cytatem

W ustawieniach przesunąłem suwak głośność mikrofonu maksymalnie, w ustawieniach zaznaczyłem opcję: zwiększ czułość mikrofonu, ale nie wiele to dało, gdy coś nagrywam głos jest słyszany naprawdę straaaasznie cicho... co mogę z tym zrobić?

Wyślij prywatną wiadomość

Miczko

Dni na forum: 293
Tematy: 1
Post Wysłany: Sob Mar 01, 2008 11:35   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Najlepiej kupić nową karte dzwiekowa... ew. wiem ze audacity jest opcja"wzmazniaj", czy jakos tak... mozesz tego uzyc, ale tracisz wtedy na jakości....

Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

fisT_iMC

Dni na forum: 670
Tematy: 15
Post Wysłany: Sob Mar 01, 2008 20:46   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

polecam Wam wrócić pod skrzydła Giertycha, w Janku Muzykancie pewnie to napisali co? To Janko "rozgłaśnia" mikrofony i cipki. Janko to był hustler Cool lepiej od karty dźwiękowej wykup sobie korypetycje. pozdrawiam

SZEF

Obecnie zbanowany
Dni na forum: 186
Tematy: 1
Post Wysłany: Czw Mar 06, 2008 17:38   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Cytat:
W ustawieniach przesunąłem suwak głośność mikrofonu maksymalnie, w ustawieniach zaznaczyłem opcję: zwiększ czułość mikrofonu, ale nie wiele to dało, gdy coś nagrywam głos jest słyszany naprawdę straaaasznie cicho... co mogę z tym zrobić?

Ja tak miałem jak kupiłem sobie mikrofon Azuza <dynamik> też nagrywał bardzo cicho i jedynym wyjściem było zakupienie miksera <kupiłem najtańszy jaki był ale zadziałało i to się liczy> Very Happy

Skocz do: