mirc albumy hip-hop download mp3
Forum RapEden Strona Główna -> Wykonawcy
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu    
  Podziemny wykonawca... Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

breq

Obecnie zbanowany
Dni na forum: 325
Tematy: 2
Post Wysłany: Pią Paź 19, 2007 17:29   
Temat postu: Podziemny wykonawca...
Odpowiedz z cytatem

Witam, tworzeniem hip hopu zajmuje się od 3 lat, mimo młodego wieku.
Piszę tutaj na razie bez kawałka, ponieważ chciałbym się dowiedzieć czy jest to tylko miejsce w którym można pochwalić się swoimi kawałkami, czy jesteście w stanie pomóc mi / doradzić jak wspiąć się ponad zachwyt internautów. Nie chodzi mi o opanowanie internetu tylko chcę wspiąć się wyżej. Chcę coś wydać i te sprawy. Przeszukałem internet, siedziałem nad tym długo. Męczyłem się i nic. Czy jeżeli stwierdzilibyście, że mam jakieś szanse - bylibyście mi w stanie jakoś pomóc ? Jeżeli tak, za jakiś czas wrzuce jeden z moich kawałków do tego tematu.

Ps: Zauważyłem, że dużo większe szanse zaistnienia na krążkach mają artyści Jazzu, Rocka itp.

Wyślij prywatną wiadomość

YoUnG

Obecnie zbanowany
Dni na forum: 404
Tematy: 0
Post Wysłany: Pią Paź 19, 2007 18:00   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Oczywiście wszyscy tu są rodziną i na pewno ktoś Ci pomorze jak będziesz chciał

pzdr Twisted Evil

DuB!$_JuN!oR

Ostrzeżenia: 2
Dni na forum: 827
Tematy: 32
Post Wysłany: Pią Paź 19, 2007 18:49   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

chlopok sie rozpisał, a i tak nic nie zrozumialem, w czym dokładnie, drogi kolego , mamy ci pomoc Question

Emelem

Obecnie zbanowany
Dni na forum: 376
Tematy: 6
Post Wysłany: Pią Paź 19, 2007 19:16   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jeżeli tak, za jakiś czas wrzuce jeden z moich kawałków do tego tematu.

a jeżeli nie to co zrezygnujesz z tworzenia i nie wrzucisz? Rolling Eyes

Cytat:
bylibyście mi w stanie jakoś pomóc ?

jedyne coś można dla Ciebie zrobić to oceniać to co nagrasz, a reszta od Ciebie zależy i od tego ile w pracy w to włożysz.
np. ja, gdy zamieściłem gdzieś tam gdzieś swój pierwszy kawałek( diss, haha Twisted Evil ) w necie była jedna opinia, która mi zapadła w pamięć., żebym skończył robić cokolwiek z muzyką bo ośmieszam sam siebie i rap.
zacząłem pracować strasznie dużo nad dykcją, tekstami, flow i bla bla bla wszystkim i z czasem zmieniły się oceny na dużo bardziej pozytywne, chociaż jeszcze bardzo dużo pracy przede mną.
więc nie szukaj pomocy, tylko sam trenuj, a jak coś Ci dobrego wyjdzie to sam zaistniejesz, pjontka Wink
hoho, długie pytanie, dluga odpowiedź Twisted Evil

breq

Obecnie zbanowany
Dni na forum: 325
Tematy: 2
Post Wysłany: Pią Paź 19, 2007 19:47   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Cytat:
jedyne coś można dla Ciebie zrobić to oceniać to co nagrasz

Moje kawałki oceniło już kilka tysięcy osób Smile. Dlatego teraz pytam się gdzie się da co mam zrobić aby wyrobić coś, co mi przyniesie jeszcze większą sławe. Nie chodzi mi koniecznie o CD na półkach sklepów na start, ale chociaz namiary na osoby ktore moglyby mnie sprawdzic.

Cytat:
a jeżeli nie to co zrezygnujesz z tworzenia i nie wrzucisz ?

Jeżeli nie bylibyście mi w stanie w ogóle pomóc to może i bym nie wrzucił, ale na pewno nie zrezygnował z tworzenia. To moja pasja.

Cytat:
chlopok sie rozpisał, a i tak nic nie zrozumialem, w czym dokładnie, drogi kolego , mamy ci pomoc

Nie chce być niemiły, i nie będę. Napisałem o co mi chodzi, a nawet jeżeli to nie jest do końca jasne to można się domyślić.

Jak ktoś nie ma ochoty pisać tutaj - zapraszam na PW. W następnym tygodniu nagram jakiś świeży kawałek i tutaj wrzuce. Pozdro.

solarwwa

Obecnie zbanowany
Dni na forum: 400
Tematy: 5
Post Wysłany: Pią Lis 02, 2007 01:00   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

no jestem ciekawy co nagrywasz skoro chcesz zyskać sławę.
nawet nie chce mi sie rozwodzic nad tym co napisales, ale dla mnie to ŻENADA zeby szukac sposobow dzieki ktorym mozna sie wybic, daj spokoj.
"po pierwsze nie dla slawy, po drugie nie dla pieniedzy" - ten oldskulowy akcent posluzy jako znakomity morał.

Skocz do: