mirc albumy hip-hop download mp3
Forum RapEden Strona Główna -> Pomoc techniczna
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu    
  Język subkultury Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Kubazs

Dni na forum: 744
Tematy: 1
Post Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 21:28   
Temat postu: Język subkultury
Odpowiedz z cytatem

siema,w tym roku zdaje mature i wzialem sobie z polskiego temat o cechach jezyka wybranej subkultury..chce przedstawic cechy jezyka hip hopowego,dlatego tez prosze,jezeli ma ktos jakies artykuly z wywiadami na temat jezyka,albo tez jakies pomysly lub materialy jakie moglyby mi pomoc,to prosze o kontakt..po prostu chce zeby to wyszlo jak najlepiej..nie chce zadnych gotowcow,poniewaz chce to sam zrobic,ale nie wiem gdzie moge zebrac materialy? dlatego prosze wlasnie tutaj o pomoc,mama nadzieje ze ktos mi pomoze!! z gory dzieki!! pozdo

Wyślij prywatną wiadomość

karloz
Moderator
Moderator

Dni na forum: 1622
Tematy: 18
Post Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 21:33   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Tutaj masz temat ktory moze Ci sie przyda, a co do art. to jsa sie nie spotkalem z zadnym, w gazetach... raz na Onecie cos bylo ,....
http://www.rapeden.net/viewtopic.php?t=15118&start=0

metanews
Moderator
Moderator

Dni na forum: 1596
Tematy: 557
Post Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 21:55   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

z*** temat, mozna pisac i pisac, z*** prosty wbrew pozorom, szkoda ze mature mam juz za soba, hehe

usia suisiaa, usia siusia, benc!

Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Wojtas
VIP
VIP

Dni na forum: 1228
Tematy: 223
Post Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 22:22   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Zgadza sie strasznie ciekawy temat, tez szkoda ze juz po Smile W razie czego zapodam linkiem

afG

Obecnie zbanowany
Dni na forum: 781
Tematy: 19
Post Wysłany: Wto Paź 03, 2006 21:57   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

noo fajny temacik z tym ze moga byc klopoty z bibliografia bo z tego co ja pamietam to musisz miec przynajmniej 2 czy 3 pozycje z literatury a na samych artykulach nie oprzesz swojej pracy bo jeszcze komisja musi ci zadac jakies pytania. Moze wykozystaj jakis film albo cos w tym stylu .. ciezki temat, musisz dobrze sobie to zaplanowac bo teraz jest tak ze nawet jak powiesz swoa prezentacje a nie odpowiesz poprawnie na pytania to nie zdasz zreszta to pewnie wiesz bo meczy was o to polonist a/ka .. zycze powodzenia i szczescia (nie dziekuj) bo sie przyda ja mialem jazdy straszne na o 23 mi wciaglo kasete do prezetacji a na drogi dzien mialem egzamin o 7.30 .. ustna to jest bezsens do niczego nie jest potrzebna a mozna calkiem smialo oblac .. pozdro

Hatcher
RapEden Team
RapEden Team

Dni na forum: 1632
Tematy: 295
Post Wysłany: Sro Paź 04, 2006 14:20   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Posłuchaj sobie Pezet - Slang Smile

Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Kubazs

Dni na forum: 744
Post Wysłany: Wto Paź 17, 2006 15:45   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Wojtas wrzuc ten link o ktorym wspominales wczesniej, bo malo materialow mam...

emilempete

Obecnie zbanowany
Dni na forum: 585
Post Wysłany: Wto Mar 06, 2007 13:53   
Temat postu: Cechy języka wybranej subkultury...
Odpowiedz z cytatem

Siemka... ja mialem rok temu taki temacik jak ty dostalem 85% wiec jak chcesz to klikaj na gadu gadu 1573239

emilempete

Obecnie zbanowany
Dni na forum: 585
Post Wysłany: Wto Mar 06, 2007 13:56   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

no nie wiem czy tak smialo mozna oblac bo jak oblejesz to nie zdajesz matury i kicha... Piszac swoja prace mialem ksiazki ze cztery czy piec a tak ze czasopisma Slizg . Reszta to wiesz musisz lazic po arystach ktorzy stanowia ta subkulture ja nie mialem z tym problemu bo sam tym sie zajmuję. ..powiem jedno wykorzystalem filmy na przykladzie Jana Pawła II, wykorzystalem zdjecia i wykorzystalem swoje umiejętności wec jak chcesz to klikaj bo czesto na tym forum mnie tu nie ma... pozdro pisss gg 1573239

Skocz do: