mirc albumy hip-hop download mp3
Forum RapEden Strona Główna -> Pomoc techniczna
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu    
  przerobka PSP Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

szpilka

Obecnie zbanowany
Dni na forum: 719
Tematy: 18
Post Wysłany: Pią Sty 19, 2007 19:27   
Temat postu: przerobka PSP
Odpowiedz z cytatem

siema zaniedlugo mam urodzinki i dostane pare groszy chceem jeszcze troszku uzbierac i kupic playstation portable tyle za mam malutki problem bo nie wiem czy mozna ja przerobic a jesli mozna to zna ktos moze jakies serwisy w okolicy wrocka?? no bo co mi da jedna gra na psp a no nie sta mnie zeby ciagle kupywac jakies gry za 200 zl dlatego pytam sie czy da rady przerobic PSP, a to moze zapytam jeszcze czy gryy na PSP sciagniete z neta i po wzuceniu na memory card mozna w nie zagrac ?? prozba o jakies odpowiedzi

Wyślij prywatną wiadomość

patryksarone

Dni na forum: 801
Tematy: 19
Post Wysłany: Pią Sty 19, 2007 21:42   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

czlowieku gdzie ty zyjesz??to jest forum hiphopowe, takie pytanie możesz zadać hmmmm na jakims forum z grami itp a nie tu no soryy

szpilka

Obecnie zbanowany
Dni na forum: 719
Tematy: 18
Post Wysłany: Pią Sty 19, 2007 23:00   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

nie no tutaj pisalo ze jak potrzebuje ktos pomocy czy cos moze napisac, ale chodzi tu tylko o pomoc z rapem? no to sorka

Sigil

Dni na forum: 622
Tematy: 1
Post Wysłany: Sro Sty 24, 2007 01:44   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Przerobienie PSP to sprawa megabanalna. Niemniej przy zakupie trzeba zwrócić uwagę na parę istotnych szczegółów. Pierwszym jest SOFT jaki ma kupowana konsola. Aby móc dokonać przeróbki należy zakupić PSP z softem 1.5 - 2.8 bądz z jakimkolwiek softem hybrydowym z oznaczeniami SE-A,SE-B, OE-A, OE-B. Drugim jest odpowiednia płyta główna w PSP. Jeżeli masz pytania proponuję abyś zagadał do mnie na GG. O PSP wiem naprawdę dużo cwaniak

Skocz do: