mirc albumy hip-hop download mp3
Forum RapEden Strona Główna -> Produkcje
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu    
  LWWL - "Nielegal" Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Damian
RapEden Team
RapEden Team

Dni na forum: 1536
Tematy: 406
Post Wysłany: Sob Gru 23, 2006 15:14   
Temat postu: LWWL - "Nielegal"
Odpowiedz z cytatem

Jak informuje kielecka ekipa Lepiej Widoczni Widocznie Lepsi prace nad płytą LWWL - „Nielegal” zostały zakończone. Pomimo tytułu „Nielegal” płyta ukaże się legalnym wydawnictwem. Data ukazania się albumu jest jeszcze bliżej nieznana. Niżej przedstawiamy Wam bliżej ekipe LWWL.

Kim są Lepiej Widoczni Widocznie Lepsi?
Lepiej Widoczni Widocznie Lepsi (LWWL) to grono osób z Kielc zajmujących się muzyką rap od końca lat 90’. LWWL powstało z inicjatywy Norka (Projekt Hamas), który zebrał osoby będące zaangażowane w kielecki rap od lat. LWWL to spontaniczny projekt, który nie był planowany. Powstanie LWWL zaowocowało promocją kieleckiego rapu na skale całego kraju. W skład ekipy LWWL wchodzą: Projekt Hamas (Gracjan, Norek, Rada, Pawlak, Blemia), Skos, Pęku i Borixon. Płyta nosi tytuł „Nielegal”. Za muzyczną oprawę odpowiedzialny jest Vasquez.

Gdzie można było usłyszeć LWWL?
LWWL to grupa ludzi, którzy teraz nagrali wspólny projekt a wcześniej działali oni osobno w wielu projektach. Projekt Hamas można było usłyszeć już na pierwszych produkcjach Dj-a 600V wydawanych 1999 roku. Pęku to postać znana z projektu V.E.T.O, który tworzył razem z Radoskórem. Skos jest postacią zaangażowaną od lat w kielecki underground. Najbardziej znaną postacią w LWWL jest Borixon, który w 2006 roku wydał swój 10 legalny album.
z h-h.pl

w dziale poj. mp3 wrzucilem promo mix plyty, elo

bynajmniej ja czekam na ten material, juz zacieram rece Very Happy pozdro

Wyślij prywatną wiadomość

CrashMan
RapEden Team
RapEden Team

Dni na forum: 1075
Tematy: 336
Post Wysłany: Sob Gru 23, 2006 16:14   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jeśli będą klimaty jak na Borixonie to pewnie mi się spodoba, z***ście podobały mi się kawałki LWWL i Baletudo na "Rap daje mi siłę" a były robione właśnie z ekipą LWWL.

Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

xbastek

Dni na forum: 396
Tematy: 0
Post Wysłany: Wto Cze 05, 2007 20:54   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

niemoge się doczekać Smile slyszalem promo widziałem fragmęty klipu
i poprostu wypas z***ście:) tego w polskim rapie brakuje

myslaw

Dni na forum: 619
Tematy: 59
Post Wysłany: Czw Cze 07, 2007 21:32   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

plyta bedzie pod koniec czerwca

LWWL w czerwcu
24 maj zakończone zostały prace nad płyta LWWL, która ujrzy światło dzienne pod koniec czerwca.
Na płycie poza chłopakami z LWWL będzie można usłyszeć gościnną zwrotkę Piha. Za produkcje odpowiadają tacy producenci jak: Vasqez, Pr.Wrs, Teka oraz David Gutjar.
Pierwszy klip promujący płytę utrzymanego będzie w ulicznej konwencji, a nakręcony zostanie do utworu "Taki Jak Ja".
Ponadto na juicey-juice.fotolog.pl można zobaczyć pare fotek z klipu.

No i płyta będize z***, jak byłem na "ulicznym Rytmie " w kielcach to brx mówił o tej płycie ale mało. ale klimat z*** będzie
Polecam tez solo Kajmana (dobry kawał rapu)

WIĘCEJ NA
http://www.kielce.mhh.pl/
posuzkajcie w archiwum na 2 stronie Smile

a na boku taką bluzkę sobie mam zamiar kupić Very HappyVery Happy
http://www.juiceyjuice.pl/fotolog/139.jpg

najmad

Dni na forum: 108
Tematy: 0
Post Wysłany: Czw Mar 20, 2008 01:32   
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem